Novice

Futsal med turnirjem

22 marec 2019

med turnijem bosta v dvorani ŠC Triglav odigrani povratni tekmi državnega prvenstva v futsalu v kategoriji U13.

Preberi več

NUJNO obvestilo za vse udeležence turnirja Zmajevo gnezdo!

21 marec 2019

Z velikim veseljem vam sporočamo, da je vse nared za pričetek turnirja Zmajevo gnezdo 2019. Da bi vse potekalo v najlepšem redu, vas prosimo, da si podrobno preberete in upoštevate spodnja obvestila.

Preberi več

U12: Dominanca leto mlajših Zmajev

11 januar 2019

Najstarejša starostna skupina turnirja (U12) je bila popolnoma v znamenju zeleno-belih, ki so nastopali z ekipo U11.Čeprav je bila ekipa Olimpije leto mlajša od konkurence je turnir zaključila na prvem mestu, brez prejetega gola!

Preberi več

U8: v znamenju Zmajčkov

11 januar 2019

Najmlajši tekmovalci turnirja Zmajevo gnezdo so se z vrstniki pomerili prvi dan tekmovanja. 18 ekip iz Slovenije in Hrvaške je v nabito polni dvorani uprizorilo pravo manifestacijo nogometa.

Preberi več

NUJNO obvestilo za vse udeležence turnirja Zmajevo gnezdo!

11 januar 2019

Z velikim veseljem vam sporočamo, da je vse nared za pričetek turnirja Zmajevo gnezdo 2018. Da bi vse potekalo v najlepšem redu, vas prosimo, da si podrobno preberete in upoštevate spodnja obvestila.

Preberi več

Domačini v dobri formi

11 januar 2019

Teden dni pred pričetkom turnirja Zmajevo gnezdo 2018 so se gostitelji turnirja mudili v Umagu. Tam so se na Umag Trophy tekmovanju pomerili z vrstniki iz Hrvaške in Slovenije.

Preberi več

Zmajevo gnezdo simbol mednarodnosti

11 januar 2019

Čeprav je »uradni jezik« turnirja nogomet, bo naslednjo soboto in nedeljo v Jami moč slišati različne govore. Ekipe, ki se bodo potegovale za pokale, prihajajo iz šestih različnih držav.

Preberi več

Hajro Rivzić: #poplanu

11 januar 2019

Nekaj dni pred pričetkom turnirja Zmajevo gnezdo 2018 smo se vsedli z glavnim organizatorjem in idejnim vodjo Hajrotom Rizvićem. Hajro je tudi udeleženec turnirja, saj je trener selekcije Olimpija U-11 in direktor Otroške nogometne šole NK Olimpija, ki zajema vse selekcije mlajše od 14 let. V intervjuju smo se dotaknili tako organizacijskega, kot tekmovalnega vidika, pogledali pa smo tudi vprihodnost.

Preberi več

Olimpija in Dinamo že »ogreta« za turnir Zmajevo gnezdo

11 januar 2019

Selekcija OŠ Olimpija U-10 in selekcija NK Olimpija U-8, sta minuli vikend gostovali na Maksimirju pri zagrebškem Dinamu, kjer sta se pomerili s svojimi vrstniki.

Preberi več