Skip to content

Osnova vsakega profesionalnega nogometaša je dobro napisan CV. Kako in kje začeti se najlažje izve pri nas zato ne čakajte in pohitite s pripravo vašega CV profila. Vaš novi klub vas že pričakuje.

Prestopi v drugi klub in zamenjava okolja so lahko še kako stresni a le če nimate dobrega podpornega teama, ki poskrbi za vse podrobnosti in dobra izhodišča za vaš prestop. Razbremenite se in se posvetite svoji karieri 100% namesto dokumentom in pregovarjanji za vaš novi prestop.

Kako pravilno sanirati poškodbe, kam se obrniti po pomoč, priporočila za hitrejše okrevanje in boljšo podporo si zagotoviš lahko že danes.

Vadbe z osebnim pristopom 1 na 1. Si želite boljše koordinacije, večje moči, izboljšati eksplozivnost ali delati na tehniki. Sedaj za vas poskrbijo odlični certificirani trenerji z pridobljenimi znanji v tujini. Pristopite čimprej da vaše mesto ne zavzame nekdo drug.

Te zanima zakaj se najboljši nogometaši
obračajo po pomoč k nam? Z veseljem si dobrodošel na posvet, kjer boš izvedel vse prednosti dela našega strokovnega tima.

Prijave za kamp so v polnem teku si pripravljen?